Książka kucharska Omnia pieczenie chleba na kempingu
Książka kucharska Omnia - pieczenie chleba
Zafunduj sobie świeże pieczywo w podróży! Dzięki tej książce kucharskiej Omnia możesz upiec sobie chrupiącą bagietkę, świeży chleb ziemniaczany lub świeży chleb żytni. W tej książce znajdziesz wszystkie przepisy na chleb i ciasto, a także przydatne wskazówki i podstawy dotyczące pieczenia chleba w piekarniku kempingowym Omnia.
Ta książka jest dostępna tylko w języku niemieckim!
Co znajdziesz w książce kucharskiej Omnia - upiecz chleb:
- Sprawdzone przepisy na chleb, bułki odpowiednie na każdy dzień.
- Szczegółowe wskazówki i porady dotyczące pieczenia chleba przy użyciu piekarnika kempingowego Omnia.
- Bogato ilustrowane procedury i sztuczki, dzięki którym staniesz się mistrzem pieczenia.
Parametry książki kucharskiej Omnia - upiecz chleb:
- język.
- liczba stron: 64
- wymiary (szer. x wys. x gł.): 20 × 20 × 1 cm
- waga: 270 g

Szwedzka marka Omnia należy do firmy Koala Marketing Company AB, która od 2006 roku zajmuje się produkcją popularnych kuchenek i akcesoriów kempingowych.
Samo pochodzenie kuchenki Omnia nie jest do końca znane. Chociaż istnieje kilka legend na temat pomysłu, który doprowadził do wynalezienia kuchenki kempingowej Omnia, dziś wiemy na pewno, że te małe kuchenki kempingowe były bardzo popularne w Szwecji i wielu innych krajach na całym świecie od co najmniej lat czterdziestych XX wieku. Jest też bardzo możliwe, że było to znacznie wcześniej.
W latach 70-tych, kiedy ówczesny producent piekarników Optimus połączył się z marką Alde, rozmiar piekarnika został zwiększony o 25%, a ówczesny niebieski kolor pokrywy został zastąpiony czerwonym kolorem, który do dziś charakteryzuje piekarnik Omnia.

Recenzje
Brak oceny
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji.
Informacje o dodawaniu opinii
Poradnia
Nie ma jeszcze żadnych zapytań.