Książka kucharska Omnia - Omnia Herzhaftes Fleisch & Fisch
Ta książka poruszy serce każdego miłośnika mięsa i ryb.
Wszystkie przepisy zostały opracowane specjalnie dla kuchenki kempingowej Omnia i zapewniają najwyższą kulinarną rozkosz w podróży. Od steku z karkówki na bekonie i smacznych żeberek po pikantne klopsiki, ta książka kucharska wzbogaci każdą kuchnię rekreacyjną. Poszczególne przepisy zostały wyjaśnione krok po kroku w prosty sposób. Zawiera również praktyczne wskazówki dotyczące podstawowych technik i korzystania z piekarnika. Język.
Parametry:
- 64 strony.
- Język.
- szerokość: 20 cm
- wysokość: 20 cm
- głębokość: 0,9 cm
- waga: 280 g
- wymiary opakowania: 20 x 20 x 0,9 cm
Szwedzka marka Omnia należy do firmy Koala Marketing Company AB, która od 2006 roku zajmuje się produkcją popularnych kuchenek i akcesoriów kempingowych.
Samo pochodzenie kuchenki Omnia nie jest do końca znane. Chociaż istnieje kilka legend na temat pomysłu, który doprowadził do wynalezienia kuchenki kempingowej Omnia, dziś wiemy na pewno, że te małe kuchenki kempingowe były bardzo popularne w Szwecji i wielu innych krajach na całym świecie od co najmniej lat czterdziestych XX wieku. Jest też bardzo możliwe, że było to znacznie wcześniej.
W latach 70-tych, kiedy ówczesny producent piekarników Optimus połączył się z marką Alde, rozmiar piekarnika został zwiększony o 25%, a ówczesny niebieski kolor pokrywy został zastąpiony czerwonym kolorem, który do dziś charakteryzuje piekarnik Omnia.
Recenzje
Brak oceny
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji.
Informacje o dodawaniu opinii
Poradnia
Nie ma jeszcze żadnych zapytań.